szerda, 05 október 2016 15:41

Benomic művelőkocsik széles választéka

 

A Benomic művelőkocsik a növények egyszerű gondozására és gyors betakarítására  készültek. A hidraulikus művelőkocsik használói kiemelték, hogy a termék legfontosabb jellemzői a sebesség, a megbízhatóság, az egyszerűség és a higiénia.

A Benomic művelőkocsikat ezért folyamatosan fejlesztjük, hogy megfeleljenek az ügyfeleink elvárásainak. A Royal Brinkman kínálatában szereplő hidraulikus művelőkocsik típusait a következő linkeken találja:

HU irány a kat

Benomic 2-ollós hidraulikus művelőkocsi Benomic 3-ollós hidraulikus művelőkocsi Benomic 4-ollós hidraulikus művelőkocsi
 2ollos HUN 3ollós  4ollós

 

A Benomic-széria előnyei:
  Költséghatékonyság.  A Benomic termékek ára igazán versenyképes más, hasonló tudású modellekhez képest. 
  Könnyű karbantarthatóság. A karbantartás és szervizelés nagyon egyszerű. Minden alkotórész könnyen hozzáférhető egyetlen panel mögött.
  Letisztult külső. Kevesebb sarok és él, ahol a por megtelepedhet. A művelőkocsik könnyen tisztíthatóak. Kevesebb a növényi sérülés is.
  Könnyen kezelhető műszerfal. A Benomic erős, könnyen áttekinthető és egyszerű műszerfallal rendelkezik - hála a minimális számú kapcsolónak és gombnak.

Benomic-széria kiegészítők
A Benomic szérián túl a Royal Brinkman számos egyéb művelőkocsit tart termékválasztékában. Ön közvetlenül is rendelhet művelőkocsit vagy alkatrészeket Cégünktől.
 

Bővebb informáciért kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal.

 

Read 2024 times